Acțiuni sociale

În perioada 29-31 august 2023, Cozy Hill a găzduit 10 persoane (7 copii si 3 adulți), într-o mini vacanță de vis și le-a oferit celor 7 copii din sistemul de protecţie al DGASPC Dâmbovița nu doar posibilitatea de a-şi petrece o parte din vacanţa de vară într-un mediu relaxant, ci şi oportunitatea de a-şi explora independenţa şi de a lega noi prietenii.

Copiii au participat la o serie de programe recreative, menite să le dezvolte abilitaţile sociale, abilităţile de comunicare şi să le crească încrederea în forţele proprii.

Vacanța petrecută în mijlocul naturii a fost una creativă și recreativă și le-a oferit posibilitatea  de autocunoaștere, de mărire a capacității de adaptare la nou.

Copiii au participat la un curs de igienă dentară susținut de un personal calificat prin care au aflat importanța igienei bucale în menținerea sanatății întregului organism.

Copiii au petrecut o seară specială în jurul unui foc de tabără. Petrecerea a continuat în aer liber, cu muzică pe toate gusturile și dans în jurul focului de tabără.