Activități

Cozy Hill este locul unde veți crea povești minunate și amintiri de neuitat și unde veți realiza cele mai spectaculoase fotografii. Oaspeții noștri pot face drumeții și plimbări pe jos dar și cu bicicleta, foc de tabară și multe alte activități menite să aducă un strop de aventură și relaxare.
Relaxare în hamac

Dacă vrei să îți încarci bateriile în natură, am pus la dispoziție hamace pentru relaxare și de ce nu, un pui de somn.

Pauză de relaxare în ciubăr din fibră de sticlă

Ciubărul este folosit pentru relaxare și hidroterapie. Apa caldă vă relaxează mușchii și întreg corpul, atenuează durerile de cap și cele de spate, îmbunătățind calitatea somnului.

Tenis de masă

Dacă vrei sa îți testezi agilitatea poți accepta provocarea la masa de tenis pusă la dispoziție in locație.

Plimbări cu bicicleta

Cea mai accesibilă aventură pe potecile din Vulcana de Sus, unde se pot petrece în natură de la câteva ore, până la întreaga zi.

Activități pentru copii

Copiii se vor distra de minune sărind în trambulina cu diametrul de 4m sau în leagănele din copaci, în hamace sau pur și simplu cățărându-se în pomii din livadă.

Foc de tabără

La lăsarea serii, ce poate fi mai frumos în natură decât un foc de tabară și niște șezlonguri confortabile? La noi le găsești pe toate în cel mai înalt punct al locației, de unde poți admira apusul soarelui.

Drumeții

Traseele din vecinătatea locației Cozy Hill sunt accesibile oricărui iubitor de natură, indiferent de vârstă sau pregătire fizică, oferind perspective spectaculoase spre dealurile din Subcarpații Curburii.