Unități de cazare

Avem 3 containere utilate să îți asigure confortul maxim, plus o zonă comună cu bucătărie, grătar și tot ce ai nevoie.

Spațiul de dormit

Locația este formată din 3 containere, fiecare cu 2 camere și 1 baie.
În fiecare container se regăsește 1 dormitor matrimonial cu pat de 160*2 m, un living cu canapea extensibilă și o baie cu duș, cu intrare din hol pentru a nu deranja persoanele aflate în cealaltă cameră.
Fiecare cameră este dotată cu TV Smart, aer condiționat, convector electric cu termostat, spații de depozitare. Cu fațada din sticla cu o ușă mare retractabilă, cu un view extraordinar către natura care îți taie respirația, în fiecare cameră pot fi găzduite 2 persoane.
Baia are o cabină de duș care te poartă în mijlocul naturii, este dotată cu boiler, uscător de păr, prosoape mici și mari, inclusiv produse de igienă.
Pentru a vă bucura de natură am gândit în fața fiecărui container o terasă cu fotolii de relaxare și o măsuță.

Bucătăria (zonă comună)

Spațiul pentru pregătit și servit masa este unul generos, atât la interior cât și pe terasă. Dispune de 30 scaune și 8 mese individuale. Bucătăria este complet utilată (plita vitroceramică, cuptor electric, mașină de spălat vase, prăjitor de pâine, mixer, aparat de făcut gheața, espresor cafea, vitrină frigorifică, veselă etc.). De asemenea vă puteți bucura de muzică cu boxa pusă la dispoziție, puteți viziona emisiunile preferate pe televizorul SMART și vă puteți ascunde de caldură la aer condiționat, respectiv să vă încălziți la gura sobei. În incinta spațiului de servit masa se află o baie de serviciu.